Share

Krasni, pametni i zabavni – Samsung i LG televizori na akciji u Ronisu!

Ronis Samsung i LG akcija

Zahvaljujući Smart TV tehnologiji i internetu sada iz udobnosti naslonjača možemo gledati kada i što želimo putem IPTV kanala, YouTube-a i drugih servisa. Na velikom ekranu sada možete listati slike obitelji i društva s Facebooka, Flickra, Picasse ili gledati filmove i kućni video s interneta ili kućne mreže. Za informiranje više ne trebate čekati dnevnik jer postoji mnoštvo aplikacija poznatih svjetskih tv kuća s vijestima, vremenom i svemu što bi vas moglo zanimati. 

Većina pametnih televizora može instalirati dodatne aplikacije i igre, i s time su sve bliže smartfonima s kojima ste sve povezaniji, pa sada na svoj mobitel možete skinuti aplikaciju koja ga pretvara u daljinski upravljač, a slike jednostavnim potezom prsta s malog ekrana prebacite na veliki. Pogledajte ovaj minutni video da dobijete kratki dojam, a mi Vas pozivamo da Smart TV iskustvo doživite izravno u Ronis poslovnicama.

Ovaj tjedan možete po akcijskoj cijeni odabrati Samsung ES6900 Smart TV seriju u veličini 127 cm za 9.999 kn ili 117 cm za 8.399 kn. Ako Vam se to čini preveliko bacite na ovaj prekrasno dizajnirani LG od 107cm za 5.599 kn ili Samsung UE40ES6710 za 5.699 kn. Pogledajte ih sve na Ronis zadnjem newsletteru s akcijama.

Vaš HD Portal Team

Leave a Reply