Share

Ronis: Veliki televizori na velikoj akciji!

Ronis - Veliki televizori na velikoj akciji!

Koliko je veličina ekrana bitna? U kinu se često ne žalimo da nam je platno preveliko (osim ako nismo baš dobili sjedala u prvih par redova u multipleksu), tamo smo jednostavno navikli gledati veliko i slušati glasnije. Kod kuće smo pak navikli na manji ekran još od dana CRT televizora kad je sve veće od 70cm bio luksuz, no tržište Plasmi i LCD-a se razvilo i cijene ekrana dijagonale 127cm danas nekoliko puta manje od primjerice klasičnog CRT-a od 80cm u nedavnoj prošlosti.

Kod igranja konzola “preveliko” zapravo ne postoji, jer uvijek ustvari pratimo samo neki dio na ekranu, ili svoj lik. Kod filmova veliki ekran također donosi veći užitak, no tu je ipak moguće i pretjerati, pa je tako preporučena udaljenost za gledanje 50″ tv-a (127cm) od cca 2 do 6 metara. Detaljnije o tome pronađite na ovom linku.

U ovotjednoj akciji Ronis nudi nekoliko velikih, pametnih 3D televizora iz najviše klase po najnižim cijenama na tržištu, pravo vrijeme da ostvarite svoju želju i priuštite svojoj obitelji pravo kino u dnevnoj sobi!

LG 55LW980S

Samsung 65ES8000

Panasonic 47WT50

Panasonic 50VT50

Panasonic 55ET5
Vaš HD Portal Team

Leave a Reply